Rundturer

3 olika

Välj mellan 3 olika rundturer beroende på intresse, kunskap och tid.

Kombinera gärna med en middag eller provsmakning i Whiskybaren efter turen. Eller överraska någon speciell med ett presentkort (se längre ner på sidan). För dig som vill övernatta kan vi tipsa om några trevliga alternativ i olika prislägen i Örebro.

Lilla Rundturen

Lilla rundturen går lördagar – söndagar varje hel- & halvtimme mellan 11.30 – 14.30. Turen tar cirka 15 minuter och är av översiktlig karaktär för dig som aldrig besökt ett destilleri tidighare.
Pris: 100 kr per person.
Ingen förbokning.

Premium Tour

Premiumturen är en längre och mer fördjupande rundtur för dig som vill öka på din kunskap. Den tar cirka 90 minuter och här ingår bland annat malt- och mäskprovning samt doftning av låg- och/eller råsprit.
Pris: 350 kr per person.
Förbokas.

Grand Tour

Vår Grand Tour är för dig som vill ha en större upplevelse. Förutom en Premiumrundtur ingår också provsmakning av våra ekfatslagrade produkter. Som tecken på att du gått Grand Tour erhåller du vår pin.

Tid: enligt överenskommelse.
Pris: 550 kr per person.
Förbokas.

Presentkort

Premiumturen, Grand Tour och Private Tour kan du även köpa som presentkort att ge bort. Kontakta oss eller köp det i shopen på destilleriet.

Vill du beställa direkt: betala in kostnaden för den tur du vill köpa till bolagets bankgiro: 5116-2394. Ange 1) vilken tur det gäller, 2) vem som betalar samt 3) namn och adress till mottagaren av presentkortet. Från 1 januari 2013 behöver du eller givaren visa upp ett kvitto på att du har betalat presentkortet.

Viktig information

Rundturerna passar alla över 15 år och den som har fyllt 20 år får även lov att provsmaka. Var beredd att styrka din ålder. Destilleriet kan hålla stängt för service och översyn vissa dagar. Ring därför alltid och kontrollera innan.