Whiskyskolan

Lär dig mer

Nu erbjuder vi dig som vill lära mer om whisky att under en hel dag följa tillverkningen på plats.

Skolan är en kombination av teori och praktik, där du får följa tillverkningen på nära håll. Du deltar från det att vi startar ångpannan på morgonen, genom mäskning och jäsning för att avslutas med destillering. Du gör det på våra villkor och med våra förutsättningar, vilket innebär olika sysslor på olika dagar.

För vem?

För alla som är intresserade av whisky. Du kan vara nybörjare, medelkunnig eller proffs, man eller kvinna.

Kostnad

Aktie- & fatägare: 1 500 kr.

Ännu icke aktie- eller fatägare: 2 000 kr.

OBS: kan fås som presentkort om du vill ge bort en whiskyupplevelse.

Du erlägger betalningen via vårt bankgiro (5116-2394). Kom ihåg att ange ditt personnummer (för försäkringen) samt datum som du ska komma.

Detta ingår: fika, lunch, en pikétröja med logga, 2 st whiskyglas och en pin. För dig som bokar ett helt fat (50 L) i samband med skolan bjuder vi på skolavgiften.

Klädsel

Grova skor och heltäckande kläder av oömt material är att föredra. Kom gärna förbi innan skolan startar så går vi igenom vad som krävs.

Anmälan

Ring eller maila först och kolla när du vill komma så att ditt datum fungerar för oss. Tel: 019-76 17 900 vxl.

Alumni

En gång elev – alltid elev hos oss. Räkna med att bli inbjuden till aktiviteter i framtiden. Alumninätverket är ett professionellt och socialt nätverk för alla som har läst vid skolan. Genom detta nätverk kan du lättare behålla dina kontakter från studietiden eller blåsa liv i nya.